Julafton.

Idag är det julafton.
Dagen har varit bra.
Börjar med att åka till mormor o morfar i morse, kommer hit, äter jullunch
kollar på traditionen Kalle Anka och hans vänner,
Sedan efter det blev det julklappsutdelning.

Efter det kaffe och risálamalta. Nu är det annan mat på g, pappa står vid spisen och lagar mat.
Ha en fortsatt trevlig JUL!

Det jag fick var:

presentkort på lindex
Singstar (önskat mig)
Smyckeskrin
Röda ljuslycktor

Dagen före Julafton

Efter att min dator har crashat, så får jag stå ut med min gamla,
därför inga nya inlägg på ett tag.

Allt stök före jul börjar lägga sig, har gjort det sista idag.
Det sista julklapparna och de sista julbaket är klart nu.
Imorn bär det av till mormor och morfar, vara där över natten, sen hem igen.
Jag, mamma och pappa ska gå på premiären av Allt Flyter den 25, ska bli trevligt.
Vi gör så sällan saker gemensamt. Sen blir det troligen utgång, men får se hur mkt jag pallar
eftersom jobbet väntas på fredag sen =)

Men iaf, God Jul alla människor där ute

seg som man är.

Nu ska jag uppdatera er om vår lilla tripp jag, fuckface och pundaren gjorde förra torsdagen.
Då vi gjorde trippen med de flesta -köping ställerna. Vårat mål var självklart linköping, där som vanligt vi skulle besöka ikea!

Det börjar med att Rickard (fuckface) lånar bilen på onsdagen, och kommer och lämnar den på torsdagen, för att sedan få låna pappas nya prius. När han är på väg på torsdagen börjar det med att han åker vilse, så vi blir ca 40 min försenade. Men iaf, han hittar till slut hit så vi tar pappas prius, åker mot Maria (pundare) och hämtar henne i jakan.
Sen bär det av. Det är inte direkt världens höjdag väder ute, men vad gör det. Man åker ju med en extremt lyxig bil. som till och med har GPS. Jätte rolig kärring som sitter och pratar, eller rättaresagt talar om hur man ska åka. Men fy vad man lessnade, när hon hela tiden sa : "Håll dig på denna motorväg"  Det är ju inte direkt så lätt att helt plötsligt byta motorväg när man redan är på en. Men men..

Efter ett tag börjar alla bli smått hungriga, ingen har käkat nån stadig frukost, utan det blir att stanna vid en mack, köpa nån typ av mat, och sedan fara iväg. För mig blev det en macka med keso och kalkon. Pundaren tog en klämma :D och fuckface bara sitt kaffe. Det blidde en liten kort kissepaus med! och fysjutton vad mycket långtradare det var ute på vägen. Och roligt var det när dom körde om varandra. Tänkte självklart på min kusin...!

När vi närmar oss Norrköping, så blir vädret allt mer hemskare. eller värre rättaresagt. Det är dimmigt, snöigt  och när vi är på väg för att leta efter Kålmården, vi ville kolla läget, men inte fan hitta vi. Mitt ute i ödemarken vände vi tillbaka. Lilla söta maria vilar lite i baksätet...!  Vi stannar på en mack i Stavsjö för att tanka bilen. Och nu börjar vädret vända :) solen kikar fram!

När vi äntligen nådde mårat mål IKEA i Linköping, så ville pundaren leka lite i barnhörnan, och självklart fick hon det. Sen blidde de en köttbullesmörgås för  tick och sedan en pommes skål för mig å maria.
Slutet blev att vi shoppa lite i centrumet som låg vid ikea där. Sen åkte vi in till stan. Där vi fikade på ett jätte mysigt litet fik. Rickard tog en beskvi och capuccino, och jag ett wienerbröd och en varmchoklad med vispgrädde. Maria tog en fanta och Ingmars lilla goda =P jaa, du får fantisera om det själv.

Hela dagen avslutas med att vi käkar en sista gång på RASTA, på bron som hänger över vägen (minns ej vad den heter) Men det är ett RASTA ställe. Som vanligt har vi kul på våra trippar. Så nu längtar jag bara tills näst tripp det blir! Så se upp alla IKEA städer, för IKEA truppen är på gång!

  jag och rickard vid bilen!                               

Onsdag.

Efter en lång dag på jobbet idag.
Fick som sagt stå i cafét idag igen. Så jävla trött i fötterna, och trött överhuvud taget.
Och idag, fan, jag blev klar i tid, logga ut 1 min innan faktiskt.
Så jävla glad!
Rickard the miffo, han stanna kvar eller rättaresagt han sa att hans buss aldrig kom,
men både du och jag vet sanningen egentligen rickard ;) så du behvöer inte låssas.
Han ville ha skjuts till stationen.
Då ser vi pundaren stå utanför grekiskan i jakan, det ställe hon hatar :P Och självklart ser vi henne, så vi åker tillbaka, snackar med henne och planerar för morgondagens bravader.
Joovist är det så.

Jag och Rickard åker iväg, vi åker till kungsängensstaion. Där får jag värsta iden, han ska med mig hem, han ska hjälpa mig att få upp en hylla. vi åker hem, han får låna bilen tills imorn. Blev jätte fint! Börjar äntligen få ordning på mitt rum.
så tacksam för det! Blir riktigit bra!

Imorn bär det av på roadtrip igen som sagt med de två bästa!
Kommer bli skitkul!

Puss å kram!

Uppdatering igen ;)

Måndag:

Måndagen stod till att jobba. Efter att inte har fått jobba på länge, så kändes det jätte skönt att få jobba. Tjäna pengar. Jobbade i disken med Jessica :D fyfan va skojj det var. Alltid lika kul att jobba i disken, när man har folk man kan jobba med! Salka jobbade med oss med, och vi röjde.
Åkte hem. SOV tidigt, för idag skulle de vara möte kl 9.00 

Tisdag:

Idag dårå. Började med att Skrutten (min katt) bet mig i huvudet (kl 03.15) så jag började blöda. Han ville ut kattjä*eln. Så ut fick han gå. Jag la mig igen. Klockan ringde igen kl kvart över 7. Upp fixa frukost, klä på sig, åka iväg, käka frukost i bilen .Hämta Rickard på stationen. Trafikstockning i stäket. Trodde aldrig jag skulle hinna. Skulle hämta han klockan halv nio utanför jakan station. Jag var där nollåtta.tjugoåtta. Åker till jobbet. Möte ,sedan jobb. Diska mellan 10-10.45. Sedan skulle jag sitta i kassan. Men rickard ville inte stå i cafet, så där fick jag stå. Imorn är det jag och cafet igen.  fett nice.
Nu ska jag typ käka något, sen sova. Kusin är här! :)

lite uppdatering.. =P

Haft mycket att göra nu i helgen, så det har inte hunnits skriva något..
men ska göra en kort sammanfattning!

Fredag:
Malle ringde mig tjugo i åtta på morgonen, och fråga om jag ville jobba..
Ja skrek jag, så det var bara att gå upp kasta på sig kläderna och åka iväg.
Jobbade fram till 15.30 åkte till rusta, handlade lite små saker.
Åkte hem, tog de lugnt, hade feber, men gick över. Sen var de inge mer med det! :)

Lördag:
Jobbade på Hundmässan i älvsjö. Hjälpte grannen med det. Rätt kul, och nu kan jag bara säga att jag mer och mer vill ha hund. Så hund blir det snart. Grannen sa att jag skulle ta en hund på foder under sommaren, så får väl se hur det går :) Kom hem jätte sent, eller det tog längre tid än vad jag hade räknat med. Hade en trevlig kväll för övrigt.

Idag söndag då!
Idag ska jag jobba igen på hundmässan. Får väl se ifall man hittar något där att köpa. Tror jag ska köpa något fint, till min framtida hund om jag hittar något. Det verkade iaf vara billigt, så jaa, vi får helt enkelt se :)
Sen ikväll ska jag nog troligen på bio. Men som sagt, slutar jag sent så tror jag nog inte det är aktuellt. För igår var jag redigt trött. Annars blir det en luuuugn söndag när jag kommer hem!

Puss och kram


Onsdag och Torsdag

Onsdag:

Hann eller orkarde inte skriva något igår, men skriver lite kortfattat idag.
Skulle träffat Rickard, men blev att åka till mormor och morfar istället.
Morfar skulle bort så mormor ville ha lite sällskap.
Börjar med att man vaknar vid typ 10.45, för sent. hade sagt att jag skulle vara hos mormor kl 12.
Men eftersom jag inte jobbar nu, så blir man så seg, och sover bort hela dagen istället. Det är synd.
Men iaf, kastar i mit lite frukost, sätter mig i bilen och far iväg till mormor.
När jag kommer dit så är morfar på lunch med några, och mormor tar emot mig iklädd förkläde och hennes söta sjal hon har på huvudet när hon bakar. Morfar hade nemligen betällt lite frallor han skulle ha med på hockeyn på kvällen.

Mormor bakar och vi pratar om hur vi ska göra. Vi kommer fram till att vi ska fara ut på stan. Jag och mormor då alltså.
Bilder på gårdagens bravader kommer, men sladden till kameran är borta. Vi käkar lunch/middag, jag bjuder mormor på en italiens restaurang där vi valde en buffe, då fick man välja på lite allt möjligt.
Efter maten går vi runt lite, jag var ute efter specifika saker till mitt nya rum. Hittade aldrig det jag sökte. Men efter att gått runt ett tag, så gick vi in på "herrdagiset" som mormor kallade det, alltså claes olsson. Där hittade jag det jag sökte.
Sökte efter kvistar med ljus i. Hade hittat dom innan, men de fanns bara i rött, och vitt. Jag ville ha i svart/mörkbrunt. Och CO hade 5 svarta kvar, typ 100 förpakningar med vita, men endast 5 svarta. 3 av dom var trasiga, och självklart hitta jag dom som var hela (tur). Sen blev det en ring från guldfynd, en fin duk. Vart inte mer än så :) åkte hem på kvällen trots mormor ville att jag skulle stanna.

Torsdag:

Jaaa idag är det torsdag, idag har det varit en blandad dag.
Började med att vakna hyffsat tidigt, redan vid 10. Kollade på Top Model, och sedan käka lite frukost, blev 2 frallor som mormor bakade igår. Träffade kära kusin idag vid halv 2 tror jag klockan va. Vi skulle åka till en inredningsbutik i sumpan, men när vi kom dit blev båda lite besvikna. Fanns ju inte lika mycket saker som det fanns sist när vi va där.
Vi åkte sedan vidare till barkarby. Rusta blev det, glömde bort jysk, men det får väl kanske bli det imorn. Hitta lite julbelysning som jag ska fixa tills mamma och pappa kommer hem.
Åkte sedan förbi jobbet (IKEA), fast inte för att jobba utan för att leta efter en tv bänk/ hylla.
Efter att gått runt och kollat lite, så blev det endast en hylla, julpapper och 4 korvar och 2 dricka. Haha det är ett måste när man går på ikea, korvarna asså ;)

Åkte sedan hem lämnade allt hemma, sen skulle jag och rickard mysa med en liten middag... Fast då fick Maria följa med, och som vanligt har vi tre alltid så jävla kul tillsammans! Blev ju inte direkt världens middag, utan blev en liten visit på MAX. inte nå vidare gott, men ingen var så hungrig, så det blev bra. Tog säsongens smak som var blåbär, och fyfan vad äcklig den var.

Nu sitter jag här ensamhemma, och väntar på bättre tider, eller iaf att det ska bli fredag ,så jag får pyssla med det sista.
Sätta upp ljusslingorna och viseversa. Imorn händer det inte så mycket heller för den delen, får väl se om någon vill komma förbi och kolla på en film eller så.

Ska försöka hitta kabeln till kameran, så kan jag sätta in lite nya bilder.

Puss och Kram


Tisdag

Jaa, idag är det tisdag.
Jätte tråkig dag, sånt dåligt väder, det regnar, och jaa, bara rent ut sagt en pissig dag.
Målade klart det sista på rummet nu, några lister som skulle målas. 
Nu ska det bara torka, sen ska jag försöka fixa i ordning där inne.
Kan inte ligga i päronens säng längre, utan nu måste jag få ligga i min säng.
Min rygg har sagt ifrån nu.

Uppdaterar lite ikväll :)

Puss å kram


Äntligen

Ja då har man äntligen fått handen i styr så nu har jag fixat mig en egen blogg.
Vet egentligen inte vad som ska ske på denna sida, men jag antar att jag ska skriva om mitt liv.
Eller vad som händer i den snarare.

Just nu har jag inte så mycket att skriva, men kan ju börja med att skriva att jag är ensam hemma nu
till och med den 13 december, då mina föräldrar har rest till Kambodja.

Har startat ett litet projekt i mitt rum hos mina föräldrar, där det har målats om.
Har haft blått förut, nu är det en vinröd färg. Temat är indien/asien.

Ska försöka ladda upp bilder på det, kan ju inte visa bilder hur det såg ut innan, eller kanske finner något,
men ska uppdatera med bilder när rummet är klart.
Imorn ska jag försöka att möblera rummet, så det blir som jag tänkt mig. Håller på att skissa, och blir nog rätt bra.

Helgen i kort har varit helt fantastisk.
I fredags grundmålning i rummet med Kusin och Camilla. Blev ju bra, avnjöt kvällen med en tacos middag, lite vattenpipa och trevlig stämmning.
I lördags började dagen med att måla ett varv med röd färg, sen blev det lite powernap sen efter mycket fram och tillbaka om vad vi ville göra så kom vi kommit fram till att vi ville göra något på kvällen. Efter att ha ringt runt till lite folk, och försökt ragga hit några, så var det bara att göra sig i ordning och börja dricka. För här skulle de bli fest. Som tur va så kunde dom ta sig hit ut, trots kommuikationen här ute med bussar inte går nå vidare ofta på helgen, så var det två själar som var chafförer. Och det vill jag tacka för, för riktigt jävla kul var det, inte för att jag kände hälften, men med kontaktnätet Jenny har, så blev det rätt trevligt, vi var ungefär 10 pers i mitt lilla 60 kvadratmeter stora hus. Trångt men mysigt. Finns det hjärte rum så finns det stjärterum, eller vad är det man säger? =)
I söndags åkte Jenny och Camilla hem, och ensam kvar blev jag. Vart rätt ensamt och tyst, men har ju min lille katt att mysa med. Målade ena väggen andra varvet, för det vart så mörkt så ville inte måla mer. Åkte iväg och handlade mat, gjorde mig egen pizza, riktigt gott var det, och sedan vart det att sova tidigt.

Till dagens händelser har jag målat klart mitt rum, alla väggar är nu målade, nu återstår bara att möblera skiten och se till att det blir bra. Jag har städat lite efter helgens bravader och nu sitter jag här och skriver i min lilla blogg. Ska spela lite GH tror jag, känner mig lite sugen, går ju inga bra filmer på tv nu ,så blir lite GH sen blir det väl att starta en film, och krypa ner under täcket och sova.

Ha en trevlig kväll...

Välkommen till min nya blogg!